Close

SÜTIK

SÜTI SZABÁLYZAT
A sütikre vonatkozó kiterjesztett tájékoztató (2018. szeptember 1. napjától érvényes)
Előszó


A www.hachette.hu ("Weboldal") című weboldalra vonatkozó tájékoztatót a Hachette Fascicoli s.r.l. (székhely: via Melchiorre Gioia 61, 20124 Milano) tette közzé. A társaságot a Camera di Commercio di Milano tartja nyilván 12624860156, szám alatt, REA sz. (Közig. Gazd. Jegyzék) 1572869, Adó ÁFAszáma 12624860156, ("Hachette Fascicoli").

I. A sütik működésére vonatkozó információk


1. Mik a sütik és mire szolgálnak


A süti egy olyan szöveges fájl, amelyet a felhasználó által meglátogatott weboldal küld a felhasználó eszközére (számítógép, mobil eszköz, pl. okostelefon vagy táblagép). A süti tehát egy információcsomag, amelyet az adott webszerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával.

A sütik megkülönböztethetők:

- a sütit telepítő alany szerint, aki lehet a látogatott weboldal kezelője [ún. saját (first party)] vagy a kezelőtől eltérő alany [ún. idegen (third party) sütijei");

- az egyes sütik funkciója szerint: egyes sütik javítják a böngészés minőségét (ún. "technikai sütik"), más sütik a használó böngészésének nyomon követését teszik lehetővé reklámanyag küldése és/vagy a használó kedvenceivel összhangban levő szolgáltatások nyújtása érdekében (ún. "profilalkotó sütik").

Az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (“GDPR”), értelmében a Weboldalon történő profilalkotó sütik elhelyezéséhez szükség van az Önök hozzájárulására (lásd 3. rész "Hozzájárulás kifejezése a profilalkotó sütik használatához" ).

2. Hozzájárulás kifejezése a profilalkotó sütik használatához

2.1. A Weboldal első alkalommal történő látogatásakor, Ön elfogadhatja az összes sütit az alábbi műveletek egyikének segítségével:

• zárja be a bannert a banneren lévő “OK” gombra kattintva; vagy
• az oldal legörgetésével (ún. legörgetéssel); vagy
• lépjen a Weboldal másik részébe vagy kattintson az oldal bármelyik, nem a banner részét képező elemére (kép vagy link).

A Weboldal első alkalommal történő látogatásakor, a fenti műveletek végrehajtása helyett, a bannerről egyenesen a jelen tájékoztatóra lépve egyenként is engedélyezheti a sütik telepítését (a Weboldal működéséhez szükséges sütiket leszámítva), amelyet a lenti táblázat “Adatvédelmi Tájékoztató és Hozzájárulás Modul” elnevezésű oszlopában szereplő linkre kattintva tehet meg.

Figyelem: a Weboldal működéséhez szükséges sütik használatát úgy engedélyezheti, hogy a fenti műveletek végrehajtása helyett a jelen tájékoztatót megjelenítő oldalról kilép, és a Weboldalon folytatja a böngészést. Alapesetben a marketing sütik nem aktívak, azokat az első látogatáskor felugró ablakban, a marketingcélú sütikre vonatkozó jelölőnégyzet, ún. “checkbox” bejelölésével lehet engedélyezni.
A Hachette Fascioli weboldalán működő sütik szabályozása a Cookiebot alkalmazásán keresztül történik, amin keresztül részletesen megtekinthetők az egyes sütik funkciói, illetve kezelhetők, hogy melyek legyenek aktívak a Weboldalon történő látogatáskor.

2.2. A Weboldal későbbi látogatásai alkalmával, a Weboldal minden oldalán megtalálható "Cookie Policy" link révén hozzáférhet a kiterjesztett tájékoztatóhoz és megtagadhatja hozzájárulását a harmadik felek profilalkotó sütijeinek telepítéséhez a "hozzájárulási modulra" kattintva (ahol jelen van), a harmadik fél minden egyes sütijéhez, a 3. "A Weboldal révén telepített Sütik" szakaszban.

2.3. Minden esetben a böngésző beállításain keresztül. A beállítások konfiguráláshoz az alábbi eljárást kell követni:

Internet Explorer

Süti beállítások módosítása

Kattintson az "Eszközök", "Internet opciók" ikonra, majd a "Privacy" lapra. Irányíthatja a Süti Szabályzatot a vonatkozó csúszka felfelé vagy lefelé történő mozgatásával vagy a "Weboldalak" gombra kattintva, és a felugró ablakban engedélyezheti vagy blokkolhatja a sütik elfogadását az egyes weboldalakhoz. Kattintson az "OK" gombra a módosítások elfogadásához.

Sütik törlése

Válassza ki az "Eszközök", "Internet opciók" ikont, majd a "Böngészési előzmények" négyzetből a "Törölje" pontot. Megjelenik egy sor menüpont, köztük a Sütik. Ellenőrizze, hogy aktiválta-e a nevéhez tartozó "pipát" és nyomja meg a "Töröl" gombot.
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Google Chrome

Süti beállítások módosítása

A címsorba írja be chrome://settings/, majd az oldal alsó részén válassza ki a "Mutasd a speciális beállításokat". Ezt követően a "Privacy" szakaszban válassza a "Tartalmak beállításait", majd az "Engedélyezze az adatok helyben történő mentését (javasolt)", végül válassza a "Vége" pontot.

Sütik törlése

A címsorba írja be chrome://history/, majd válassza a "Böngészési adatok törlését...". A megjelenő pontok közül válassza a "Sütik és más, weboldalakra vonatkozó adatok és plugin" pontot. Ellenőrizze, hogy aktiválta-e a nevéhez tartozó "pipát" és nyomja meg a "Böngészési adatok törlése" gombot.
Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze az alábbi linken található frissített útmutatót
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu.

Mozilla Firefox

Sütik beállításaiak módosítása

A menü ikon segítségével lépjen az opciókba, majd válassza ki a "Privacy" szakaszt. A kronológia menüpontban válassza: "használjon személyre szabott beállításokat", majd állítsa be a sütik kezelését a program által rendelkezésre bocsátott opciók révén. Kattintson az "OK" gombra a módosítások alkalmazásához.

Sütik törlése

A menü ikon segítségével lépjen az opciókba, majd válassza ki a "Privacy" szakaszt. A kronológia menüpontban válassza: "használjon személyre szabott beállításokat", majd kattintson a "Mutassa a sütiket" menüpontra. Felugrik a Sütik ablak: A "Keresés" mezőbe írja annak a weboldalnak a nevét, amelyikről szeretné törölni a sütiket. Megjelenik egy névsor, mely tartalmazza az éppen elvégzett keresés eredményeit. A névsorból válassza ki a törölni kívánt sütiket és kattintson a "Törölje a Kiválasztottat" pontra. Az összes, saját számítógépén elmentett sütik törléséhez használja az "Összes süti törlése" gombot.
Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze az alábbi linken található frissített útmutatót: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn

Safari

Sütik beállításának módosítása

Kattintson az "Eszközök" menüből a "Kedvencek" menüpontra (CTRL+ gombok kombinációja), majd válassza a "Privacy" szakaszt. Válassza a sütik kezelési irányelvét a program által felkínált javaslatok közül, majd a jobb oldalon felül található ikonról zárja be az opciók ablakot.

Sütik törlése

Kattintson az "Eszközök" menüből a "Kedvencek" menüpontra (CTRL+ gombok kombinációja), majd válassza a "Privacy" szakaszt. Kattintson a "Weboldal összes adatának törlése" pontra, majd hagyja jóvá választását. Válassza a sütik kezelési irányelvét a program által felkínált javaslatok közül, majd a jobb oldalon felül található ikonról zárja be az opciók ablakot.

Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze az alábbi linken található frissített útmutatót
https://support.apple.com/kb/PH19214?locale=en_US&viewlocale=hu_HU

Mobil eszközök, mint pl. okostelefonok, táblagépek stb. esetében kérjük, ellenőrizze, hogy az egyes eszközökön lévő böngésző úgy legyen beállítva, hogy tükrözze az Ön sütikkel kapcsolatos választását.
A harmadik felek által telepített viselkedésalapú sütikkel kapcsolatban választását beállíthatja az alábbi weboldalon keresztül is http://www.youronlinechoices.com/hu/
(a rendszer viselkedésalapú sütiket használó társaságokra hivatkozással működik).
3. A Weboldal révén telepített Sütik
3.1 Technikai sütik




                                                                          3. A Weboldal révén telepített Sütik

3.1 Technikai sütik

 Süti neve  Forrás Süti funkciója  Lejárat Blokkolás módja
 Aspsessionidcqcdabat   Lehetővé teszi a böngészést, megőrzi a belépési adatokat a munkamenet teljes időtartamára.  Munkamenet  
 cookieconsent   Rögzíti a használónak a sütik használatával kapcsolatban kifejezett hozzájárulását a bannerben/a rövid vagy a jelen tájékoztatóban leírt műveletek egyikének elvégzésével. Felismeri a használót a weboldal második alkalommal történő látogatásakor, és nem kéri még egyszer a sütik telepítéséhez szükséges hozzájárulást. 12 hónap  
 __RequestVerificationToken   A Weboldalon található űrlapnak a használó általi kitöltését és az űrlapban lévő adatoknak a Hachette szerverére történő elküldését követően, ez a süti lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy a szerverre érkező adatok megegyeznek-e a használó által előzetesen az űrlapba beírt adatokkal.    Munkamenet  
 NOPCOMMERCE.AUTH  hachette.hu  Kezeli a használók hitelesítését, a böngészési munkamenet idejére használatban marad.  Munkamenet  Nem lehetséges, mivel ez egy technikai, süti, ami a honlap működéséhez szükséges.
  ASP.NET_SessionId  hachette.hu Megőrzi a felhasználók állapotát az oldalkérések között.     Munkamenet  Nem lehetséges, mivel ez egy technikai, süti, ami a honlap működéséhez szükséges.
   Nop.customer  hachette.hu Megőrzi a felhasználók állapotát az oldalkérések között.    Munkamenet  Nem lehetséges, mivel ez egy technikai, süti, ami a honlap működéséhez szükséges.

3.2 Harmadik felek profilalkotó sütijei

Statisztikai és analitikai sütik

A Weboldal harmadik felek sütijeit használja, akár szétválasztva is, statisztikai és analitikai célokra.
A Weboldal különösen a Google Analytics szolgáltatását használja, hogy információkat gyűjtsön a weboldalnak a használók részéről történő használatára vonatkozóan (pl. a Weboldal látogatóinak megszámlálása, a használók által az egyes oldalakon eltöltött idő, stb). A weboldal az Adform sütijeit is használja, melyek segítségével azonosítani tudja, hogy a használó által igénybe vett böngésző elfogadja-e vagy sem az elsődleges és/vagy harmadik felek sütijeit.


Forrás Süti neve Funkció Adatvédelmi irányelv és hozzájárulási modul Lejárat Blokkolás módja
 Google Inc. _ga  A Weboldal látogatottságának mérése http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/    2 év   
 Google Inc.  _gat A Google Analytics a lekérdezési limit szabályozására használja. http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/    Munkamenet  
 Google Inc.  _gid Regisztrál egy egyedi azonosítót, amit statisztikai adatok generálására használnak a látogatók Weboldal használatáról.  http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/    Munkamenet  

Reklámcélú profilalkotó sütik

A Hachette Fascicoli alvállalkozót vesz igénybe az internetes böngészés során kifejezett érdeklődésen alapuló reklámok terjesztéséhez és a weboldalon előzetesen látogatást tett alanyok részére, profilalkotó reklám sütiket használva. Ezek a sütik elsősorban demográfiai információkat gyűjtenek, példaként említve néhányat: (i) a használó által már látott reklámok újbóli megjelenítésének megakadályozása, (ii) a Weboldalon vagy harmadik weboldalakon jelen lévő reklám bannerek megjelenítési számával kapcsolatos információk begyűjtése.

A továbbiakban a használt reklámcélú profilalkotó sütiket szolgáltatók névsora és a sütik funkciója olvasható:

Forrás Süti neve Funkció Adatvédelmi irányelv és hozzájárulási modul Lejárat Blokkolás módja
 Facebook Inc.             fr; tr; fbp A Hachette által a www.facebook.com oldalon végzett reklámkampány alkalmával a süti segítségével meg lehet tudni, hogy az a használó, aki meglátogatta a Weboldal egyik oldalát, előzetesen rákattintott-e az adott reklámkampánnyal összefüggő bannerre.

 

Adatvédelmi tájékoztató:

https://www.facebook.com/full_data_use_policy


 3 hónap (fr)
Munkamenet
(tr, fbp)
 
 Google Inc.  ads/ga­audiences Google Ad Words által olyan látogatók követésére használt süti, akik valószínűleg ügyfelekké válnak a weboldalakon történő online viselkedésük alapján.  

Adatvédelmi tájékoztató: http://www.google.com/intl/it/policies/privacy/

Hozzájárulási modul:
https://support.google.com/youtube/answer/32050? hl=it

 Munkamenet  

Közösségi oldalak sütijei

Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a közösségi oldalakkal vagy más külső platformokkal történő interakciót, közvetlenül a Weboldal oldalairól. A Weboldalról beszerzett információk és interakciók a használó által az egyes közösségi oldalakkal kapcsolatban választott adatvédelmi rendelet beállításainak hatálya alá tartoznak. Amennyiben a közösségi oldalakkal való interakciót lehetővé tevő szolgáltatás van telepítve, elképzelhető, hogy az adott szolgáltatás összegyűjti azokra az oldalakra vonatkozó forgalommal kapcsolatos adatokat, amelyekre telepítve van, még akkor is, ha a használó nem veszi igénybe magát a szolgáltatást.

Az alábbi táblázat a Weboldal révén használt közösségi oldal sütik szolgáltatójára vonatkozik.

Szállító Süti neve Funkció Adatvédelmi irányelv és hozzájárulási modul Lejárat Blokkolás módja
 Facebook Inc.  Facebook social Plugins   A "Megosztás" gomb és a Facebook közösségi widget a Facebook Inc. által nyújtott, a Facebook közösségi oldallal való interakciót lehetővé tevő szolgáltatások.  Adatvédelmi tájékoztató:

https://www.facebook.com/full_data_use_policy
Hozzájárulási modul: nem áll rendelkezésre. A böngésző beállításait használja az adott sütivel kapcsolatos opciók kifejezésére.
   

                                                      

II. A GDPR 13. cikke szerinti tájékoztató


II.1.
A GDPR 4. cikkének 7. pontja alapján a tájékoztató 3. pontjában meghatározott adatkezelések kapcsán az alábbi társaság minősül adatkezelőnek:

Hachette Fascicoli s.r.l.

• székhely: via Melchiorre Gioia 61, 20124 Milano, Olaszország
• cégjegyzékszám: 12624860156 (Camera di Commercio di Milano nyilvántartása)
• honlap cím: https://hachette.hu/

II.2. Az adatkezelés célja

Az Adatkezelő a jelen Tájékoztatóban érintett adatkezelések kapcsán az érintettek személyes adatait az alábbi céllal kezeli:

• a tartalom és hirdetések személyre szabása;
• közösségi funkciók biztosítása;
• a weboldal forgalmának elemzése.

A weboldal látogatóinak a weboldal használatához alapesetben nem szükséges személyes adataik megadása. Ugyanakkor a weboldal böngészése során és azzal összefüggésben az Adatkezelő a fent meghatározott tevékenységei együtt járhatnak a személyes adatok kezelésével.

II.3. Az érintett személyes adatok kategóriái és az adatkezelés jogalapja

Az adatkezeléssel érintett személyes adatok kategóriái: IP cím.

Amennyiben a II.2. pontban felsorolt tevékenység személyes adatok kezelését eredményezi, az adatkezelés jogalapjai a következők:

• a technikai sütik működése esetén a Hachette Fascicoli jogos érdeke, a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja alapján, tekintettel arra, hogy a helyes működéséhez szükséges sütikről van szó;
• a statisztikai és a kényelmi sütik esetén az érintettek hozzájárulása, a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján.
• a reklámcélú profilalkotó sütik esetén az érintettek hozzájárulása, a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján.

II.4. Az adatok címzettjei, a címzettek kategóriái

• Suvet Kft. (székhely: H-1196 Budapest, Batthyány utca 120.; cégjegyzékszám: 01 09 712849; e-mail cím: suvet@suvet.hu);
• Google Inc.;
• Facebook Inc.

II.5. Az Európai Unión, illetve az Európai Gazdasági térségen kívülre vagy nemzetközi szervezet részére történő adattovábbítás

Az Európai Unión / Európai Gazdasági Térségen kívülre és nemzetközi szervezet részére nem történik adattovábbítás.

II.6. Az adatkezelés időtartama

• Az adatkezelés a technikai sütik esetében az I.3. pontban foglalt táblázatokban meghatározott időtartamra, vagy;
• a statisztikai és analitikai sütik, valamint a reklámcélú profilalkotó sütik esetében a hozzájárulás visszavonásáig történik.


II.7. Érintetti jogok

A Tájékoztatóban meghatározott Személyes Adatok kezelése kapcsán az érintett részére az alábbi jogokat biztosítjuk:
• Hozzáféréshez való jog;
• Tájékoztatáshoz való jog;
• Helyesbítéshez való jog;
• Törléshez való jog;
• Az adatkezelés korlátozásához való jog;
• Adathordozhatósághoz való jog (Kizárólag a marketing célú adatkezelések esetén alkalmazandó);
• Tiltakozáshoz való jog.
Az alábbiakban az érintettek egyes jogai kerülnek részletezésre:

II.7.1. Hozzáféréshez és tájékoztatáshoz való jog

Az érintett kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad arról, hogy adatainak kezelése folyamatban van-e. Amennyiben igen, az Adatkezelő a hozzáférés biztosítása mellett tájékoztatja az érintettet a kezelt adatok kategóriáiról, az adatkezelés céljáról, az adatkezelés címzettjeiről, vagy a címzettek kategóriájáról, az adatok tárolásának időtartamáról, vagy az időtartam meghatározásának szempontjairól, az érintteti jogok gyakorlásáról, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) történő panasz bejelentési jogról, az adatok forrásáról.

II.7.2. Helyesbítéshez való jog

Az érintett jogosult arra, hogy adatai helyesbítését kérje az Adatkezelőtől azok pontatlansága esetén.
Amennyiben az Adatkezelő által kezelt Személyes Adatok helyesbítése szükséges, úgy az érintett írásban (postai úton, vagy e-mailen keresztül) kérheti az adatok helyesbítését a helyes adat megjelölésével.
Az érintett köteles az Adatkezelő által kezelt bármely Személyes Adatában bekövetkezett változást az Adatkezelőnek írásban (postai úton vagy e-mailen keresztül) haladéktalanul, de legkésőbb a változást követő 5 napon belül bejelenteni. Jelen értesítés elmaradása vagy késedelmes teljesítése miatt az Adatkezelőt ért kárért a mulasztó érintett felel.

II.7.3. Törléshez való jog

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az Adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje a GDPR-ban (17. cikk) meghatározott esetekben.
Abban az esetben, ha az Adatkezelő nyilvánosságra hozta a személyes adatokat, pl. azokat harmadik személyek részére továbbította, az érintett törléshez való jogának gyakorlása esetén az Adatkezelő megteszi az ésszerűen elvárható lépéseket, hogy tájékoztassa azokat a további adatkezelőket, akik részére a személyes adatok továbbította, hogy az érintett kérelmezte tőlük a szóban forgó személyes adatokra mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

II.7.4. Az adatkezelés korlátozhatóságához való jog

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha

• az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát;
• az adatkezelés jogellenes;
• az adatkezelőknek már nincs szüksége a személyes adatokra az adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
• az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen.

II.7.5. Adathordozhatósághoz való jog (Kizárólag a marketing célú adatkezelések esetén alkalmazandó);

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az Adatkezelő, ha:

• az adatkezelés hozzájáruláson alapul; és
• az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adathordozhatósághoz való jog gyakorlása esetén, amennyiben technikailag megvalósítható, az érintettnek joga azokat a személyes adatait megkapni, amelyeket az egyik adatkezelő közvetlenül a másik adatkezelőnek továbbított.

II.7.6. Tiltakozáshoz való jog

Az érintett tiltakozhat a személyes adatai közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen. Ebben az esetben a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők tovább.
Az érintett a fentiekben felsorolt jogai gyakorlásával kapcsolatban jogosult az Adatkezelőhöz fordulni az
• Suvet Kft: H-1660, Budapest, Pf. 307 címen; vagy
• Hachette Fascicoli a Suvet Kft címén;
továbbá a
• hachette@suvet.hu e-mail címen keresztül.

II.7.7. Hozzájárulás visszavonásához való jog

Az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez azonban nem érinti a visszavonás előtti, a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.
Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított indokolatlan késedelem nélkül, legfeljebb azonban 1 hónapon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást a kérelem folytán hozott intézkedésekről.

II.8. Az adatvédelmi felügyeleti hatósághoz, bírósághoz fordulás joga

Az érintettek jogorvoslati lehetőséggel, panasszal élhetnek az adatkezeléssel kapcsolatosan a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH), melynek elérhetőségei az alábbiak:

- e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu;
- honlap: http://naih.hu.

II.9. Az adatok megadásának elmaradása esetén felmerülő következményei

Tájékoztatjuk, hogy az adatszolgáltatás az érintett tevőleges hozzájárulásán alapul, az nem alapul jogszabályon, illetve nem előfeltétele szerződés kötésének. Az érintett nem köteles beleegyezni az adatkezelésbe, vagyis a sütik működésébe. Az adatok megadásának elmaradása a sütik elfogadásának hiányát jelenti a szóban forgó adatkezelések tekintetében. A különböző sütik használatának megakadályozása az alábbi következményekkel járhat:

• Amennyiben a szükséges sütik használatát tiltja le az érintett, abban az esetben a weboldal használata lehetetlenné válik, az azon keresztül nyújtott szolgáltatások elérhetetlenek lesznek.
• A statisztikai célú sütik használatának letiltása esetén a szolgáltató nem tudja ezen információk alapján optimalizálni szolgáltatását, az a fogyasztóra ezen felül nem jár következményekkel.
• A kényelmi sütik letiltása esetén, a weboldalon és más platformokon, pl. Facebook felületen nyújtott reklámok irrelevánsak lehetnek, tekintettel arra, hogy a weboldalon használt kényelmi sütik által gyűjtött információk segítségével juthat az érintett érdeklődésének megfelelő reklámokhoz, hirdetésekhez, egyéb következményekkel nem jár a kényelmi sütik letiltása a fogyasztóra nézve.

II.10. Az automatizált döntéshozatal ténye, profilalkotás

Az adatkezelő harmadik felek profilalkotó sütijeit (statisztikai és analitikai sütik, reklámcélú profilalkotó sütik, közösségi oldalak sütijei) használja, amelyek a I.3.2. pontban leírtak szerint végzik a profilalkotást.

 

Rinnova o modifica la tua autorizzazione ai cookie

3