ELŐFIZETÉS

Örülünk, hogy úgy döntöttél, előfizetsz

a Nagy Marvel-képregénygyűjteményre!

marvel logó

Korábban megjelent kötetek megvásárlása

Kérünk, először választd ki, melyik kötettől szeretnél előfizetni:

Előfizetés az 1. kötettől - Az első előfizetői csomag tartalma: 1., 2. és 3. kötet és a POW! bögre. Az első kötet ára 490 Ft, a másodiké 1.990 Ft, a harmadik az előfizetéseddel ingyenes. A csomag teljes ára így 2.480 Ft.Előfizetés a 2. kötettől - Az első előfizetői csomag tartalma: 2. és 3. kötet és a POW! bögre. A második kötet ára 1.990 Ft, a harmadik az előfizetéseddel ingyenes. A csomag teljes ára így 1.990 Ft.Előfizetés a 3. kötettől - Az első előfizetői csomag tartalma: 3., 4. és 5. kötet és a POW! bögre. A harmadik és az ötödik kötet ára 2.890-2.890 Ft, a negyedik kötet az előfizetéseddel ingyenes. A csomag teljes ára így 5.780 Ft.Előfizetés a 4. kötettől Az első előfizetői csomag tartalma: 4. és 5. kötet és a POW! bögre. Az ötödik kötet ára 2.890 Ft, a negyedik kötet az előfizetéseddel ingyenes. A csomag teljes ára így 2.890 Ft.

Kérünk, mielőtt megadod adataidat, ide kattintva olvasd el az előfizetés menetrendjét, szabályait:

Az előfizetés szabályai

Az előfizető adatai:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.telefonszám:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elfogadom

Az Általános Szerződési Feltételeket és az általános adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem, az adatkezeléshez hozzájárulok.
(Előfizetésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha ezeket a dokumentumokat elolvasod és elfogadod!)

IgenNem

*Marketing célú adatkezelési hozzájárulás a Hachette Fascicoli részére

Tájékoztató
IgenNem

*Marketing célú adatkezelési hozzájárulás a harmadik fél részére

Tájékoztató

A weboldalunkon megkötött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, utóbb nem lesz hozzáférhető. Az előfizetési szándék elfogadásakor tett nyilatkozataidat elektronikus úton rögzítjük. Az előfizetés rögzítése során vétett adatbeviteli hibák kijavítását – ha voltak ilyenek – ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor kérheted.

A szerződéskötés nyelve a magyar nyelv. A szerződéskötés során a Hachette Fascicoli kiadó nem alkalmaz külön magatartási kódexet.